Hemma!

Det var en otroligt annorlunda känsla, men väldigt stark, när vi satte oss i bilen utanför Kastrups flygplats. Vi kunde köra vart vi ville! Vi kände oss fria. Kändes som om vi suttit i fängelse i tio dagar.
Under de tio resedagarna så var det bara sex timmar - då vi var med Oskar - som vi ville vara på rätt plats.
De andra stunderna, bland annat de otroligt måånga timmarna av dötid på ett hotellrum eller på en flygplats, har vi inte kunnat styra över.
 
Vi var lite mentalt trötta, men även kroppsligt, när vi kom fram till Danmark. Sen har vi ägnat dagar med vår fina Johan och andra i vår fina släkt. Det är mitt paradis på jorden, det Danmark vi brukar åka till!
Så, i lördags, åkte vi hem igen. Det är inte heller dumt. Inte alls.
Skönt att sova i sin egen säng och faktiskt lite kul att laga lite mat igen. (Det går nog snart över)
I morgon väntar jobb igen och det känns kul.
 
Den här väntan som vi har nu, den känns inte alls så där jobbig.
Nu vet vi att den är tidsbegränsad och vi kan lätt räkna dagarna nedåt. Vi har inte fått något besked än om när nästa resa blir.
Framför allt har vi inte jobbiga saker framför oss nu. Inga jobbiga moment att gå igenom som vi går och oroar oss för. Bara vara tills vi äntligen får bli fyra.
 
 
Njuter! ♥
 
 
Vi gjorde en familjetur till skattjakt vid ett slott och därefter till en djurpark som ligger nära. Johan, som inte tidigare varit så förtjust i djur, har verkligen utvecklat ett djurintresse. Hans nya önskan i födelsedagspresent: en get.
 
 
Kram Cissi
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jonna

Välkomna hem! Vi firar er snart!!

2012-08-06 @ 23:10:31
Postat av: Lina

Härligt! Välkomna hem till regniga Överlida. Det där med en get är ingen dum idé alls. Jag har hört att dom är fantastiska ersättare till gräsklippare. Ni som måste lägga ner så mycket tid åt gräsklippning, det är ju perfekt! Kram på er!

2012-08-07 @ 13:43:22
URL: http://efraimssonsorbom.blogg.se
Postat av: Hanna

Vi är glada att ha er hemma! Nu längtar vi bara efter att ni ska bli fulltaliga. KRAM!

2012-08-08 @ 08:46:07
URL: http://hannabengtsson.blogg.se
Postat av: elske

HEMMA igen! : )) Lugnet, språket och skogen, allt det som är bekant. Man tankar upp tryggheten i sitt eget bo, landar och slappnar av. Härligt måste det varit med era fina dagar i Danmark med Johan och familjen! Vilka enormt fina bilder! Så mycket kärlek! Roligt att Johan börjar gilla djur mer och mer! Och nu gäller det alltså att räkna ner!!!! Massor med goa tankar och kramar, välkomna hem så klart, hoppas vi snart ses...snart är ni fyra!<3<3<3<3

2012-08-08 @ 09:29:11
Postat av: Henrik

http://www.barnmissionen.se/kop-en-get/

2012-08-10 @ 13:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0