I morgon är den stora dagen

Nu är vi tillbaka i Arkhangelsk igen.
Före kl. 12 hade vi hunnit med både flygresan, att äta en snabb frukost, ha möte inför domstolsförhandlingarna i morgon och framkalla foton.
Imorgon, klockan 10 (kl 8 hos er) är en av de viktigaste stunderna i våra liv. Då ska vi genomgå de förhandlingarna som förhoppningsvis kommer att göra Oskar till vår son. På riktigt.
Alla som vi träffat hittills säger att vi inte ska oroa oss, att det kommer gå bra. Men det är tunga krav på oss och naturligtvis gäller det att göra rätt. Så vi är spända och nervösa inför imorgon.
Förhoppningsvis blir det att skåla i champagne om ett dygn. Ska bli skönt när det är över!
 
Har läst på facebook att vi har fint väder. Alla kommenterar sommaren och sol och bad. Här är det regn.
Det gör oss inget. Vi sitter just nu på hotellrummet och kollar på bilder och filmer från vårt besök på barnhemmet. Vi känner redan att vi lärt känna Oskars personlighet. Han är en himla glad kille, har nära till skratt och är lätt att aktivera. Han älskar att sitta och greja och stapla med klossar och burkar. Han är också viljestark och bestämd kring det han vill. Vi tycker det är fantastiskt! Han är verkligen en liten kämpe som från början vetat vad han vill! Utseendemässigt är han söt som tusan. Han skelar gravt med ena ögat vilket vi skrattar charmigt åt på korten. När vi kommer hem kanske läkarna kan hjälpa att ordna till det.
 
I morgon kan vi förhoppningsvis börja nedräkningen till de 30 dagar då domen vunnit laga kraft. Sen får vi hämta honom. Just nu pågår också en nedräkning till vi är tillsammans med Johan igen, och det är just nu bara 2,5 dygn.
Håll alla tummar och tår för oss i morgon!
Kram till er

Kommentarer
Postat av: Lina

Vi lovar att hålla alla tummar och tår vi har och tänka på er extra mycket i morgon. Hoppas du kan meddela oss hur det gick så fort som möjligt. Jag förstår att ni är nervösa, men vi här hemma vet att det kommer gå jättebra! Kram på er!!

2012-07-26 @ 13:54:09
Postat av: Lillian och Mats

Hej kära vänner!
Va fan skriver man?? Vad ni är fantastiska! Håller alla tummar o tår vi har men vu VET att det kommer att gå bra. Längtar tills vi ses! Stora kramar

2012-07-26 @ 16:30:10
Postat av: Maria

Måste skriva några rader. Vi följer er blogg med spänning och tycker det är intressant att följa varje steg ni tar. Själv väntar vi med spänning på vår egen "domstolsresa" och att få åka till Kotlas och träffa vår Lillknopp, vilket vi hoppas blir snart.
Vi håller hårt i tummarna för er imorgon! LYCKA TILL!!

2012-07-26 @ 17:36:48
URL: http://elefantgraviditet.blogg.se
Postat av: Jenny

Du vet att det är många tummar som hålls för er i morgon! Tänker på er så! Vet att det kommer att gå bra. Lycka till! Kram

2012-07-26 @ 19:01:31
Postat av: Berit

Vi tänker mycket på er och håller tummarna för er i morgon. Självklart går det bra!
Kram till er båda från oss båda

2012-07-26 @ 22:39:37
Postat av: Andrew Moskalik

(Jag hittade min väg hit från http://elefantgraviditet.blogg.se)

Vi hade vår egen domstol utseende nästan exakt ett år sedan. Det var lite läskigt, eftersom det var så formellt och viktigt, och domaren var mycket buttre. Men han är verkligen på din sida, kom bara ihåg det. Lycka till!

Vår domstol berättelse: http://wegotorussia.blogspot.com/2011/09/what-happened-in-court.html

(I found my way here from http://elefantgraviditet.blogg.se)
We had our own court appearance almost exactly a year ago. It was a little scary, because it was so formal and important, and the judge was very dour. But he's really on your side, just remember that. Good luck!

Our court story:
http://wegotorussia.blogspot.com/2011/09/what-happened-in-court.html

2012-07-27 @ 02:07:35
URL: http://wegotorussia.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Tänker på er! Lycka till idag, det kommer att gå jättebra! Puss o kram från oss!

2012-07-27 @ 07:11:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0