St. Petersburg

Oj, vilken konstig känsla att ha en liten dator med sig och gratis wifi på hotellrummet :) Nu kan jag ju uppdatera till skillnad från förra resan och vi kan ju kolla upp saker vi undrar över och hänga med i den övriga världen.

St. Petersburg är STORT! 5 miljoner människor bor det här och det är inte lätt att promenera på trottoaren eller gå över vägen. Vi har haft tur och hittat ett enkelt hotell ganska nära centrum, inom promenadavstånd till många fina sevärdheter.

Det enda vi vet just nu är att vi i morgon kl. 7 ska bli upphämtade i receptionen. Vi får inte äta eller dricka innan. Och så ska vi ha 1500 dollar redo. Vilka läkarundersökningar vi sen får göra eller delta i har vi egentligen inte mycket koll på. Men en del provtagningar kommer det bli.

Efter det måste vi vara kvar här till måndag morgon då vi flyger vidare. Vi får göra det bästa av helgen och upptäcka så mycket som möjligt av staden till fots och kanske via en liten båttur på alla floderna. Men egentligen har vi inte råd med en weekend. Och vi har inte lust att semestra. Vi vill ju bara träffa Oskar!

Tack för alla lyckönskningar vi har fått!
Varm kram till er alla

Kommentarer
Postat av: Hanna

Så kul att ni kan uppdatera!! Stort lycka till i morgon!

2012-07-19 @ 19:23:22
Postat av: Annika.L

Vilken resa ni gör... man kan knappt ana, absolut inte förstå... tack för att ni delar med er!!! STORT LYCKA TILL! Kram

2012-07-19 @ 19:26:10
Postat av: Lina

Uppdatera gärna så ofta du kan, vi vill gärna veta hur det går och vad som händer. Tänker på er! Kram och lycka till!

2012-07-19 @ 22:59:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0