En månad..

Idag är det en månad sedan vi fick vår Oskar. (Det kan vara värt ett inlägg.)
Efter att ha fått gå igenom ett par penicillinkurer är nu lillkillen glad, lugn och harmonisk. Det märks mest på hans sömn som har blivit bättre. Det känns som om han förstår att det är vi som kommer vara med honom nu och att det är här som är hans hem.
Utvecklingen fortsätter i rasande fart. Han springer nu fort som attan och förstår mycket av det vi säger. Vi var på loppis i går och där pekade han överallt och sa "där", "kocka" (klocka) och "gaje" (galje). Oskar älskar galgar. De gör honom lycklig.
 
Johan och Oskar har också hittat sina lekar. Mest gillar de båda "bö-jage" som går till så att Johan petar Oskar i ryggen och säger "bö!". Då vänder sig Oskar om, säger "bö!" tillbaka och sedan blir det jage runt runt i huset. Det är också mycket pussande i familjen. "Mmm smack" säger det om Oskar när man ber om en puss.
 
Vi har haft några njutbara veckor då vi inte behövt greja alltför mycket med besök och papper. Vi har skickat in våra papper till Tingsrätten där vi ansöker om att få adoptera Oskar även här i Sverige. På måndag kommer vi ha kontakt med adoptionsbyrån då vi ska boka in ett besök på ryska konsulatet i Göteborg. Efter det är det bara allt med försäkringskassan kvar (och det är ju alltid en historia för sig..)
Per har börjat jobba och det flyter på bra att vara hemma som tvåbarnsmamma, tycker jag. Det är lite trixande ibland när lillebror ska sova bara och Johan inte vill vara själv på en annan våning eller följa med på promenad. (Vagnen funkar bra numera)
 
Avslutningsvis, några bilder på våra två charmtroll:
 

 
 
Varm kram och trevlig höst!
/Cissi

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej!
Har följt din blogg ett tag samt dina inlägg i Rysslandstråden! Så härligt att ni är hemma med Oscar och att allt verkar gå så himla bra! Tänkte jag skulle skicka dig ett mail och fråga lite frågor om domstolen då resa nummer två närmar sig för oss. Men hittar ingen mailadress, så vänförfrågade dig på fb för lyckades inte maila utan att vara vänner? Jag och teknik är iofs en dålig kombo;) Men ialla fall, vad fick ni för "spontana" frågor i domstolen? Tänkte vi skulle försöka förbereda oss! Ska ju försöka hålla oss till "mallen" på talet som BFA skickade i samband med alla dokument inför resa två men har också förstått att man kan få en del frågor utöver det?
Ha det så bra så länge! Hälsningar Linda

2012-09-30 @ 18:17:09
URL: http://www.lindaslangtan.blogg.se
Postat av: Märta

Skönt att det går så bra!
Hoppas allt löser sig med tingsrätten och försäkringskassan!

2012-10-14 @ 22:13:22
URL: http://ivantanpaettbarn.wordpress.com
Postat av: elske

Det låg ett underbart och hjärtvärmande kort i min brevlåda, som gladde mig så! Vilken värme och kärlek! Hjärtetack kära vänner och njut av livets goda....era fina barn...och jag vet att ni gör det och gör det så bra...Varmaste kramarna till er alla fyra!<3 Elske

2012-10-18 @ 15:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0